Over ons

even voorstellen ….

Mascolino staat voor stoer / mannelijk.

Synoniem voor de uitstraling van onze bolvormige tentstructuren, die het pronkstuk op menig evenement of feest zijn.

Ronald Brands is het gezicht achter MASCOLINO tentverhuur.

Ronald Brands / MASCOLINOMet zijn jarenlange ervaring met trends en gevoel voor stijl kan hij u een gedegen advies geven voor de organisatie van een stijlvol evenement.

Hij is persoonlijk betrokken en meestal aanwezig bij de realisatie van een opdracht.

Onze assisterende bouwers zijn beschaafd en verzorgd. Wij komen per slot van rekening bij u over de vloer en zij zijn ons visitekaartje.

Mascolino zorgt voor plaatsing van de bouwwerken, maar ook  vloeren, verlichting, organisatie, entertainment en catering kunnen wij voor u verzorgen. Wij werken hiervoor nauw samen met partners in uw regio.opbouw tenten

Wanneer kiest u voor onze producten?

Als u een evenement wilt organiseren waarbij de WOW-factor een rol speelt. Geen dertien-in-een-dozijn tenten, maar duidelijk iets meer onderscheidend. Een ruimte die in de herinnering blijft door het opvallende bolvormige uiterlijk en de kleuren LED verlichting. Onder haast alle weersomstandigheden comfortabel en behaaglijk.

opbouw tenten

Werkwijze

Voor het beste resultaat is belangrijk te weten wat de wens van de klant is. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen de wensen en mogelijkheden op elkaar afstemmen. Verder bekijken we de mogelijkheden op het terrein waar de tenten gebouwd gaan worden, waarbij gekeken wordt naar verankering, veiligheid, ondergrond en uitstraling.

Ook catering, inrichting, entertainment en bediening kunnen we voor u uit handen nemen.

Meestal bouwen we, indien mogelijk, één of twee dagen voor de ingebruikname de tenten op. U heeft dan ruim tijd om alles goed in te richten. Na het evenement worden onze tenten door ons verwijderd zonder een spoor na te laten. Ook geen rommel in huis dus, of geen magazijn dat weer opnieuw ingericht moet worden.

Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat bij u.

trailer mascolino tentverhuur